Kviečiame: žaismingai, pasitelkiant atitinkamus personažus supažindinti mokinius su pagrindinėmis stalo serviravimo taisyklėmis, etiketu, stalo indais, įrankiais…
Būrelio „Skanus menas” mokytoja Aneta Salinkienė kviečia mokinius į įtraukias, kūrybiškas veiklas naujajame sezone!
Laikas / grupė | Užsiėmimų adresas | Savaitės diena | Mokytoja |
---|---|---|---|
15.25-17.40 val. I gr.(3 val.) |
Šiaulių Jėzuitų mokykla, Vilniaus g. 247B | Pirmadienis | Aneta Salinkienė |
14.30-16.45 val. I gr. (3 val.) |
Šiaulių Jėzuitų mokykla, Vilniaus g. 247B | Antradienis | Aneta Salinkienė |
15.25-17.40 val. II gr. (3 val.) |
Zoknių progimnazija, Radviliškio g. 82B | Trečiadienis | Aneta Salinkienė |
14.30-16.45 val. II gr. (3 val.) |
Zoknių progimnazija, Radviliškio g. 82B | Ketvirtadienis | Aneta Salinkienė |
|
|
Penktadienis |
Kulinarinis darbas duoda akivaizdžią praktinę naudą – šio darbo rezultatą galima valgyti (bent jau yra vilties, kad gali).
Formuojasi įgūdis, kuris tikrai pravers gyvenime kiekvienam gyvam žmogui. Tai įdomi ir naudinga pramoga
Kulinarinė patirtis gali išsivystyti į hobį, kuris ateityje gali tapti jei ne profesija, tai hobiu.
Išmokti gaminti maistą, žinoma, įdomu ir svarbu visais atžvilgiais. Jei vaikai gamina maistą bent periodiškai, tai turi daug privalumų:
Jie mokosi pasigaminti daiktus savo rankomis;
Tai ne aktyvus, bet vis tiek fizinis darbas, kurio miesto moksleiviams dažnai trūksta.
Programos trukmė 1 metai, su galimybe tęsti; užsiėmimai vyksta 2 kartus per savaitę . Gebėjimų patikrinimas nėra organizuojamas.
Būrelio metu ugdomi vaikų maisto ir gėrimų ruošimo, patiekimo bei valgymo kultūros įpročiai.
Skatiname įvairaus amžiaus vaikų kūrybiškumą, bendravimą ir estetinį skonį.
Priimame įvairaus amžiaus vaikus.